Ørskogbanken på web
Ørskogbanken er generalsponsor for fotballgruppa og Ørskogbanken stadion

NC2018 Oppsummering dag 5

J14 Ørskog – Førde

Jentene møtte et sterkt lag fra Førde i sin kvartfinale, og Førde fikk mål etter 7 minutter stillingen var 0-1 til Førde. Jentene prøvde å spille seg inn i kampen igjen og greide å holde unna for presset helt til pause. Etter pause går Førde opp i 0-2 ledelse etter 6 minutter. Men jentene fra Ørskog gir ikke opp håpet og jobber sterkt videre men det lykkes ikke å få ballen i motstanderens mål. Sluttstillingen ble 0-2 til Førde.

G19 Baune – Stordal/Ørskog

Krigerne fra Ørskog-Stordal fortsetter sin erobring av Ekeberg sletta. Dagens første kamp for de var en jevn kamp med få sjanser til begge lag. Det var bare 10 minutter igjen av kampen da Amund blir felt innenfor 16. og dommeren dømmer straffen, Magnus tar straffen som keeperen er borti men den går inn allikevel stillingen er 0-1 til Ø/S. Seier mot Baune gir 1/8 finale mot KFUM Kam. Oslo 1 Ørskog Stordal har fortsatt ikke sluppet inn mål i årets turnering.

G19 KFUM-Kam Oslo1 – Ørskog/Stordal

Da var cup-eventyret over for våre juniorhelter fra Ørskog-Stordal. Kveldens motstander var et bunnsolid og meget godt juniorlag fra Oslo. Selv på en hard og ujevn bane klarte de å spille god fotball. Guttene kjempa som løver men måtte gi tapt for overmakta midtveis i 2. omgang. Da det etter litt rot i feltet fikk en av KFUM spillerne nok plass til å sette ballen i lengste nettvegg og det sto 1-0 på resultattavla. Fem minutter senere fikk KFUM en korner som havnet i nettet, vanskelig å se om den var via noen eller direkte, da var stillingen 2-0. Noe som også ble sluttresultatet. Spennende og god erfaring å spille mot fotballspillere med så gode ferdigheter. At gutta klarte å bite fra seg så godt som de gjorde er utrolig bra!

Send aktuellt stoff til sida!
Klikk på knappen for å sende stoff til sida!
Besøk supportersida
Link til "Murerane.com"