Ørskogbanken på web
Ørskogbanken er generalsponsor for fotballgruppa og Ørskogbanken stadion

NC2018 Oppsummering fra dag 3

G14 11’er Kopervik - Ørskog

Kampen endte 4-0 til Ørskog. Målene ble scoret av Bjarne Hansen ett mål, Sondre Hanestadhaugen to mål og Ajdin ett mål. Laget ble nr. 2 i puljen med lik poengsum, lik målforskjell, likt antall scorede mål men tapte på innbyrdes oppgjør mot et godt Mexicansk lag. Ørskog skal møte Kjelsås i 1/32 finalen 

G14 7’er Ørskog - Glomfjord

3-1 seier til Ørskog 3-0 før Glomfjord fikk inn ett mål. Alle mål før pause. 1-0 mål av Stian med assist fra Keeper Noha
2-0 mål av Stian med assist fra Marius
3-0 mål av Adrian med assist fra Stian Honningdal. Så fikk Glomfjord inn ett mål.
Laget er dermed puljevinner og skal møte Falkeid i 1/16 finalen

J14 Ørskog - Skogsvåg

Jentene hadde to kamper foran seg når de sto klar til avspark i kampen mot Skogsvåg kl 16:15. Det var en spennende og innholdsrik kamp med flere sjanser for begge lagene. Jentene sto på fra start til slutt og innsatsen resulterte i en flott 3-1 seier. Målene ble scoret av Maria (1-0), Anna Karoline Braute (2-0) det ble også pauseresultatet. Andreomgangen starter med at Skogsvåg reduserer til 2-1, men Ørskog fortsatte å presse og når det var 3 minutter igjen så scorte Oliva Cevallos og stillingen var 3-1. Det ble også sluttresultatet.

G19 Sandviken - Ørskog/Stordal

Kampen startet med et tidlig mål fra Magnus Brautehaug etter et langskudd før det var gått 2 min. Kampen bølget litt fram og tilbake men det virker som Ørskog/Stordal hadde det meste av spillet. Etter 17 min dømmer dommeren straffe til Ørskog, og den setter Magnus sikkert i nota bak keeperen og det sto 0-2 på måltavlen. Det ble også pauseresultatet. Etter pause så fortsetter Ørskog/Stordal spillet og Magnus kommer til en fin mulighet innenfor seksten men ble felt og dommeren blåser pånytt i fløyta straffe til Ørskog. Magnus tar selv straffen og setter ballen sikkert i nettet og får dermed hattrick. Stillingen er dermed 0-3 til Ø/S Kampen går mot slutten når Amund får nettkjenning og stillingen er 0-4. Det ble også sluttresultatet. Laget er dermed puljevinner og skal møte Baune SK i 1/16 finalen på torsdag.

J14 Kolbotn - Ørskog

Jentene viste kjempeinnsats i dagens andre kamp og ville med seier sikre videre spill i A-sluttspillet. Plasseringen var avhengig av en annen kamp som gikk samtidig. Kampen starter med at motstanderne scorer tidlig i men like etterpå så utligner Ingrid Bakken og stillingen er 1-1. Et frispark fra Maria gjør at Ørskog leder 1-2 det blir også pauseresultatet. I 2. omgang så jobber jentene knallhardt og forsvarer seg godt slik at 2-1 ble sluttresultatet og en skikkelig lagseier sikra de førsteplass i puljen og avansement til 8. delsfinale. Dette fordi at Skogsvåg-Rolvsøy hadde spilt uavgjort. Motstander blir vinner av kampen mellom Høybråten og Stovner – SC Gjøa (USA)

Send aktuellt stoff til sida!
Klikk på knappen for å sende stoff til sida!
Besøk supportersida
Link til "Murerane.com"