Ørskogbanken på web
Ørskogbanken er generalsponsor for fotballgruppa og Ørskogbanken stadion

NC2018 Oppsummering dag 2

Resymé fra dagens kamper for Ørskog IL

G14 11'er Ørskog - Club Santos Laguna

Med skrekkblanda fryd starta G14 11'er NC med kamp mot et sammensatt lag fra Mexico. Santos Laguna kom direkte fra gode resultater på Dana Cup. Ørskog starta litt defensivt men det gikk ikke lenge før Ørskog guttane hadde rista av seg respekten. I en sjansefattig kamp tok Santos ledelsen 12 min ut i førsteomgang.

Utover i 2. omgang hadde Ørskog virkelig fått trua og lukta mål. Vi klarte ikke å skape så mange sjanser på ei uvant humpete Ekeberg slette men både Sondre og Ajdin hadde gode sjanser.

Kampen ebba uheldigvis ut med et litt surt 1-0 tap men vi er stolte av innsatsen gutta la ned. Som trener Olav Martin uttalte rett etter kampen. "Ej trudde ikkje at ej skulle være skuffa etter et 1-0 tap mot dette laget" 

G19 11'er Ørskog/Stordal - Gjelleråsen

Ørskog spilte en jevn kamp mot Gjelleråsen men vi hadde de største sjansene. Ørskog avgjorde helt mot slutten hvor Amund satt inn et godt skudd som gikk i mål. Stillingen ble 1-0 og med det sikret laget plassen i A-sluttspillet, men det må fortsatt kjempe om førsteplassen i puljen for å gå rett til 1/16 dels finalen

J14 Nordre Land - Ørskog

Jentene spilte en ny jevn kamp denne gang mot Nordre Land. Motstanderne var mer effektive men stillingen var 0-0 til pause. Nordre Land fikk et tidlig mål i andre omgang og etter 28 minutter så var stillingen blitt 2-0, resten av kampen jobbet jentene hardt og når det gjenstod litt over 2 minutter så fikk Ørskog sitt første mål, målscorere var Malene Kolås men med kort tid igjen så rakk ikke jentene å utligne resultatet så sluttresultatet ble 2-1 til Nordre Land.

G14 7'er Gjøvik-Lyn - Ørskog

 Ørskog sin kamp mot Gjøvik-Lyn var for det meste enveiskjøring hvor Ørskog gikk opp i ledelse 1-0 etter 7 min. Før det like etterpå la på til 2-0 før det var gått 8 minutter av kampen. Det var også stillingen til pause. Etter pausen fortsatte kampen slik som den var i første omgang, og når klokken viste 25 min så sto det 3-0 til Ørskog. Like etterpå fikk Gjøvik-Lyn et mål og stillingen var 3-1 til Ørskog. Fem minutter senere så la Ørskog på til 4-1 hvor vi fikk et mål til når det var gått 25 min. Før det ble både 5-1, 6-1 og 7-1 før Gjøvik-Lyn fikk siste målet i kampen. Stillingen ved slutt ble 7-2. Målene ble scoret av Viktor Tomic 2 stk, William Eidhammer 1 stk og Stian Honningdal med 4 mål. Adrian Øverås vartet opp med 3 fine assister.

G14 11'er

Laget startet kampen godt og fikk tidlig overtak på Nannestad. Sondre fikk æren av å sette de to første målene som kom etter 7 min og 13 min. Like etterpå satte Adjin inn 0-3 målet, før Sondre igjen satte ballen i motstanderens mål ved 16 min. Og stillingen var 0-4 Da hadde Ørskog begynte å få trua på at dette skulle holde helt inn. Etter 22 min. så var Ørskog igjen frampå og denne gangen var det Jonas (Valldal IL) som satte inn 0-5, før han like etterpå doblet det og satte inn 0-6, før Sondre la på til 0-7 og Torjus (Valldal IL) fikk æren av å sette siste ballen i mål og sluttresultatet ble 0-8 til Ørskog.

G14 laget melder om topp stemning og ingen skader så langt. Vi har fått rullert godt på laget slik at alle har fått bra med spilletid. De gleder seg til i morga ettermiddag da det er siste kamp i innledende gruppe.

 

 

 

 

Send aktuellt stoff til sida!
Klikk på knappen for å sende stoff til sida!
Besøk supportersida
Link til "Murerane.com"