Ørskogbanken på web
Ørskogbanken er generalsponsor for fotballgruppa og Ørskogbanken stadion

 Fotballen engasjerer mange i Ø.I.L. Gruppa har aktive gutar og jenter frå 7-årsalderen og vidare inn i vaksen alder. Hovudtyngda av spelarar finn vi i grunnskulealder – 6 – 16 år. Vi reknar at godt over 200 aktive er knytta til Ø.I.L. si fotballgruppe. Fotballgruppa, intro.

Fotballgruppa søker dommaransvarleg

Det har så langt ikkje lukkast valkomiteen å få på plass ein ny dommaransvarleg før årsmøtet.
Odd Bertil Yksnøy takkar for seg etter mange års innsats, og vil være med i startfasen for å veilede den/dei som tek på seg vervet.

Dommaransvarleg har blant anna i oppgave å:
- Delta på styremøte
- Sette opp dommarliste
- Bidra til rekrutering av klubbdommarar

Fotballgruppa har åpna opp for at to personar kan dele på vervet. Håper nokon ønsker å ta på seg vervet. Ved interesse ta kontakt med: Sigbjørn Ramsvik, tlf. 414 25 529 eller Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Mvh. Valkomittten i fotballgruppa v/ Linn Evy Abelseth Søvik, Therese Viset Stokke og Sigbjørn Ramsvik

Futsal Cup 2016

https://www.fotball.no/kretser/sunnmore/aktivitet/aktuelt/2016/sfk-inviterer-til-futsal-cup/

Også i år skal Ørskog IL være med å arrangere Futsal Cup. Cupen arrangeres fog aldersgruppen 13-19 år og Ørskog skal arrangere for klassen G13 den 25-27. november. Les mer om Futsal Cupen på denne siden. Påmelding via FIKS innen 10. oktober

Dugnad på klipping rundt banen

På tirsdag den 16.06 kl 20:00 blir det dugnad på å klippe rundt fotballbanen

Ta med:

  • Kantklipper
  • Stor hagesaks
  • Hjelm
  • Hansker
  • Værenkle
  • Kaffi og kopp

 

Futsalhelg

Det er klart for den andre av i alt tre futsalhelger for barn i Ørskoghallen. Denne helga er det av lokale lag; J11,G10 og G12. sekretariatet er klar til innsats.

Romjulsmoro...

Vinnar i dameklassa: Reitane senioritas

Då finalen i KM for sju veker sida vart spela, var det femten stakkars mennesker frå heilt andre grendelag på tirbuna i Ørskoghallen. Under finalane til Grendacup -2013 var det knappt om plass for alle som ville vere med.....Mest ørskogbygderar, men også utflytta, inngifta og besøkande frå inn- og utland.

Grendacupen har blitt ei høgtid i høgtida.... Frå klokka bikka ti til det heile var ferdig i fire-tida, var stemninga på topp. Nytt av året var futsal-ball og futsal-mål. Så kan ein sjølvsagt vere for eller imot dette: Små mål gir ferre målscore.-Spesielt når kampane er korte.... Men opplevingane av teknikk og magi er større med ein ball som kan kontrollerast på hard speleflate....

 

-Og taktikken for ein grendacup kan vere så mangt: gjerrig spel med sikkert forsvar para med raske overgangar såg ut til å vere ein gjengangsmelodi i år. Ein annan taktikk er å spele på motstanderen strekk: Ei lett oppgåve når viljen er større enn treningsgrunnlaget.  Av høgdepunkt kan ein sjølvsagt finne mange. Alle desse kan ikkje retast opp her, så vi lar minnet dvele med to mål på rappen av ein 55-årig sveisekuntstnar som neppe er komen ned på jorda att enno, nokre multiredningar av eit par keeperar og nokre lekkerbiskenar av nokre mål som såg elegante og lette ut.

 

Vi gratulerer Reitane senioritas og Lande FK med titlar, set inn linken til livescore, takkar Frode Balseth for bilder og ønsker velkomen til ny romjulsmoro om eit år.

 

Grendacup

Det blir GRENDACUP i år som alltid..-den 26.12.13.

FOTBALL og SKYTING.....

 

Les om dette på Facebook

 

FOTBALL:

Dette er dagen då ribba skal ut att i form av sveitte....  Den tradisjonsrike Grendacupen går som vanleg 2. Juledag. Her kan unge og eldre kome seg ut av sofaen og trimme seg i form til resten av romjula...  Laga blir satt opp i "LIVESCORE" etter kvart som dei blir påmelde.

Les meir: Grendacup

Send aktuellt stoff til sida!
Klikk på knappen for å sende stoff til sida!
Besøk supportersida
Link til "Murerane.com"