Ørskogbanken på web
Ørskogbanken er generalsponsor for fotballgruppa og Ørskogbanken stadion

 Fotballen engasjerer mange i Ø.I.L. Gruppa har aktive gutar og jenter frå 7-årsalderen og vidare inn i vaksen alder. Hovudtyngda av spelarar finn vi i grunnskulealder – 6 – 16 år. Vi reknar at godt over 200 aktive er knytta til Ø.I.L. si fotballgruppe. Fotballgruppa, intro.

NC2018 Oppsummering dag 5

J14 Ørskog – Førde

Jentene møtte et sterkt lag fra Førde i sin kvartfinale, og Førde fikk mål etter 7 minutter stillingen var 0-1 til Førde. Jentene prøvde å spille seg inn i kampen igjen og greide å holde unna for presset helt til pause. Etter pause går Førde opp i 0-2 ledelse etter 6 minutter. Men jentene fra Ørskog gir ikke opp håpet og jobber sterkt videre men det lykkes ikke å få ballen i motstanderens mål. Sluttstillingen ble 0-2 til Førde.

G19 Baune – Stordal/Ørskog

Krigerne fra Ørskog-Stordal fortsetter sin erobring av Ekeberg sletta. Dagens første kamp for de var en jevn kamp med få sjanser til begge lag. Det var bare 10 minutter igjen av kampen da Amund blir felt innenfor 16. og dommeren dømmer straffen, Magnus tar straffen som keeperen er borti men den går inn allikevel stillingen er 0-1 til Ø/S. Seier mot Baune gir 1/8 finale mot KFUM Kam. Oslo 1 Ørskog Stordal har fortsatt ikke sluppet inn mål i årets turnering.

G19 KFUM-Kam Oslo1 – Ørskog/Stordal

Da var cup-eventyret over for våre juniorhelter fra Ørskog-Stordal. Kveldens motstander var et bunnsolid og meget godt juniorlag fra Oslo. Selv på en hard og ujevn bane klarte de å spille god fotball. Guttene kjempa som løver men måtte gi tapt for overmakta midtveis i 2. omgang. Da det etter litt rot i feltet fikk en av KFUM spillerne nok plass til å sette ballen i lengste nettvegg og det sto 1-0 på resultattavla. Fem minutter senere fikk KFUM en korner som havnet i nettet, vanskelig å se om den var via noen eller direkte, da var stillingen 2-0. Noe som også ble sluttresultatet. Spennende og god erfaring å spille mot fotballspillere med så gode ferdigheter. At gutta klarte å bite fra seg så godt som de gjorde er utrolig bra!

NC2018 Oppsummering dag 4

G14 11’er Kjelsås - Ørskog 

Dessverre fikk vi ikke ut det beste av guttene idag og gikk på et fortjent tap 1-0. Ørskog hadde problem med å få til sitt eget spill og ble pressa hardt fra start av. Kjelsås fikk 4 cornere iløpet av de første 5 minutta. Selv om ikke Kjelsås ikke hadde altfor mange sjanser var det et fortjent resultat. 

G14 7’er Ørskog - Falkeid

Ikke fått rapport men ved pause så lå Ørskog under 0-3 noe som også be sluttresultatet.

J14 Ørskog - Høybråten og Stovner

Jentene startet med et tidlig mål etter et løp av Ingrid Bakken og stillingen var 1-0 etter 5 min, like etterpå var Ørskog framme igjen først skudd fra Simone Eidhammer, retur som Ingrid setter!!!! Stillingen er 2-0 til Ørskog. Begge lagene presser på i kampen, men synes Ørskog har godt "tak" og stillingen ved pause er 2-0. 6 min ut i 2 omg. er det jevnt press fra begge lag men Ørskog leder fortsatt 2-0. Kampen bølger fram og tilbake med sjanser begge veier men ingen som greier å sette sjansene. når det er 4 min igjen til slutt før Høybråten og Stovner straffe, men Eline Dyrkorn redder! Kampen ender uten flere mål og Ørskog vinner 2-0. Dermed er Jentene videre til kvartfinale i morgen kl 10:00 motstander er ikke klar ennå.

NC2018 Oppsummering fra dag 3

G14 11’er Kopervik - Ørskog

Kampen endte 4-0 til Ørskog. Målene ble scoret av Bjarne Hansen ett mål, Sondre Hanestadhaugen to mål og Ajdin ett mål. Laget ble nr. 2 i puljen med lik poengsum, lik målforskjell, likt antall scorede mål men tapte på innbyrdes oppgjør mot et godt Mexicansk lag. Ørskog skal møte Kjelsås i 1/32 finalen 

G14 7’er Ørskog - Glomfjord

3-1 seier til Ørskog 3-0 før Glomfjord fikk inn ett mål. Alle mål før pause. 1-0 mål av Stian med assist fra Keeper Noha
2-0 mål av Stian med assist fra Marius
3-0 mål av Adrian med assist fra Stian Honningdal. Så fikk Glomfjord inn ett mål.
Laget er dermed puljevinner og skal møte Falkeid i 1/16 finalen

J14 Ørskog - Skogsvåg

Jentene hadde to kamper foran seg når de sto klar til avspark i kampen mot Skogsvåg kl 16:15. Det var en spennende og innholdsrik kamp med flere sjanser for begge lagene. Jentene sto på fra start til slutt og innsatsen resulterte i en flott 3-1 seier. Målene ble scoret av Maria (1-0), Anna Karoline Braute (2-0) det ble også pauseresultatet. Andreomgangen starter med at Skogsvåg reduserer til 2-1, men Ørskog fortsatte å presse og når det var 3 minutter igjen så scorte Oliva Cevallos og stillingen var 3-1. Det ble også sluttresultatet.

G19 Sandviken - Ørskog/Stordal

Kampen startet med et tidlig mål fra Magnus Brautehaug etter et langskudd før det var gått 2 min. Kampen bølget litt fram og tilbake men det virker som Ørskog/Stordal hadde det meste av spillet. Etter 17 min dømmer dommeren straffe til Ørskog, og den setter Magnus sikkert i nota bak keeperen og det sto 0-2 på måltavlen. Det ble også pauseresultatet. Etter pause så fortsetter Ørskog/Stordal spillet og Magnus kommer til en fin mulighet innenfor seksten men ble felt og dommeren blåser pånytt i fløyta straffe til Ørskog. Magnus tar selv straffen og setter ballen sikkert i nettet og får dermed hattrick. Stillingen er dermed 0-3 til Ø/S Kampen går mot slutten når Amund får nettkjenning og stillingen er 0-4. Det ble også sluttresultatet. Laget er dermed puljevinner og skal møte Baune SK i 1/16 finalen på torsdag.

J14 Kolbotn - Ørskog

Jentene viste kjempeinnsats i dagens andre kamp og ville med seier sikre videre spill i A-sluttspillet. Plasseringen var avhengig av en annen kamp som gikk samtidig. Kampen starter med at motstanderne scorer tidlig i men like etterpå så utligner Ingrid Bakken og stillingen er 1-1. Et frispark fra Maria gjør at Ørskog leder 1-2 det blir også pauseresultatet. I 2. omgang så jobber jentene knallhardt og forsvarer seg godt slik at 2-1 ble sluttresultatet og en skikkelig lagseier sikra de førsteplass i puljen og avansement til 8. delsfinale. Dette fordi at Skogsvåg-Rolvsøy hadde spilt uavgjort. Motstander blir vinner av kampen mellom Høybråten og Stovner – SC Gjøa (USA)

NC2018 Oppsummering dag 2

Resymé fra dagens kamper for Ørskog IL

G14 11'er Ørskog - Club Santos Laguna

Med skrekkblanda fryd starta G14 11'er NC med kamp mot et sammensatt lag fra Mexico. Santos Laguna kom direkte fra gode resultater på Dana Cup. Ørskog starta litt defensivt men det gikk ikke lenge før Ørskog guttane hadde rista av seg respekten. I en sjansefattig kamp tok Santos ledelsen 12 min ut i førsteomgang.

Utover i 2. omgang hadde Ørskog virkelig fått trua og lukta mål. Vi klarte ikke å skape så mange sjanser på ei uvant humpete Ekeberg slette men både Sondre og Ajdin hadde gode sjanser.

Kampen ebba uheldigvis ut med et litt surt 1-0 tap men vi er stolte av innsatsen gutta la ned. Som trener Olav Martin uttalte rett etter kampen. "Ej trudde ikkje at ej skulle være skuffa etter et 1-0 tap mot dette laget" 

G19 11'er Ørskog/Stordal - Gjelleråsen

Ørskog spilte en jevn kamp mot Gjelleråsen men vi hadde de største sjansene. Ørskog avgjorde helt mot slutten hvor Amund satt inn et godt skudd som gikk i mål. Stillingen ble 1-0 og med det sikret laget plassen i A-sluttspillet, men det må fortsatt kjempe om førsteplassen i puljen for å gå rett til 1/16 dels finalen

J14 Nordre Land - Ørskog

Jentene spilte en ny jevn kamp denne gang mot Nordre Land. Motstanderne var mer effektive men stillingen var 0-0 til pause. Nordre Land fikk et tidlig mål i andre omgang og etter 28 minutter så var stillingen blitt 2-0, resten av kampen jobbet jentene hardt og når det gjenstod litt over 2 minutter så fikk Ørskog sitt første mål, målscorere var Malene Kolås men med kort tid igjen så rakk ikke jentene å utligne resultatet så sluttresultatet ble 2-1 til Nordre Land.

G14 7'er Gjøvik-Lyn - Ørskog

 Ørskog sin kamp mot Gjøvik-Lyn var for det meste enveiskjøring hvor Ørskog gikk opp i ledelse 1-0 etter 7 min. Før det like etterpå la på til 2-0 før det var gått 8 minutter av kampen. Det var også stillingen til pause. Etter pausen fortsatte kampen slik som den var i første omgang, og når klokken viste 25 min så sto det 3-0 til Ørskog. Like etterpå fikk Gjøvik-Lyn et mål og stillingen var 3-1 til Ørskog. Fem minutter senere så la Ørskog på til 4-1 hvor vi fikk et mål til når det var gått 25 min. Før det ble både 5-1, 6-1 og 7-1 før Gjøvik-Lyn fikk siste målet i kampen. Stillingen ved slutt ble 7-2. Målene ble scoret av Viktor Tomic 2 stk, William Eidhammer 1 stk og Stian Honningdal med 4 mål. Adrian Øverås vartet opp med 3 fine assister.

G14 11'er

Laget startet kampen godt og fikk tidlig overtak på Nannestad. Sondre fikk æren av å sette de to første målene som kom etter 7 min og 13 min. Like etterpå satte Adjin inn 0-3 målet, før Sondre igjen satte ballen i motstanderens mål ved 16 min. Og stillingen var 0-4 Da hadde Ørskog begynte å få trua på at dette skulle holde helt inn. Etter 22 min. så var Ørskog igjen frampå og denne gangen var det Jonas (Valldal IL) som satte inn 0-5, før han like etterpå doblet det og satte inn 0-6, før Sondre la på til 0-7 og Torjus (Valldal IL) fikk æren av å sette siste ballen i mål og sluttresultatet ble 0-8 til Ørskog.

G14 laget melder om topp stemning og ingen skader så langt. Vi har fått rullert godt på laget slik at alle har fått bra med spilletid. De gleder seg til i morga ettermiddag da det er siste kamp i innledende gruppe.

 

 

 

 

NC2018 Oppsumering dag 1

Resyme fra dagens kamper for Ørskog IL

G14 7'er

Ørskog sitt G14 7'er fikk æren av ha første kampen for Ørskog i Norway Cup 2018. De startet med en solid 7-0 seier mot Rolvsøy IF Rolvsøy 

J14 7'er

J14 starta NC med en jevn og spennende kamp mot Rolvsøy, som enda 3-3.
Målscorere Maria Vestre Walgermo, Adele Titlestad Vestre og Simone Eidhammer Breivik.

G19 11'er

Jevnspilt kamp i lange perioder, men Ørskog/Stordal hadde de største sjansene. Vant nok sjansestatistikken 7-2 og hadde to annullerte mål grunnet offside, før endelig målet kom fra Patrik Aasen, 2-3 min før slutt. 

 

 

Fotballgruppa søker dommaransvarleg

Det har så langt ikkje lukkast valkomiteen å få på plass ein ny dommaransvarleg før årsmøtet.
Odd Bertil Yksnøy takkar for seg etter mange års innsats, og vil være med i startfasen for å veilede den/dei som tek på seg vervet.

Dommaransvarleg har blant anna i oppgave å:
- Delta på styremøte
- Sette opp dommarliste
- Bidra til rekrutering av klubbdommarar

Fotballgruppa har åpna opp for at to personar kan dele på vervet. Håper nokon ønsker å ta på seg vervet. Ved interesse ta kontakt med: Sigbjørn Ramsvik, tlf. 414 25 529 eller Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Mvh. Valkomittten i fotballgruppa v/ Linn Evy Abelseth Søvik, Therese Viset Stokke og Sigbjørn Ramsvik

Futsal Cup 2016

https://www.fotball.no/kretser/sunnmore/aktivitet/aktuelt/2016/sfk-inviterer-til-futsal-cup/

Også i år skal Ørskog IL være med å arrangere Futsal Cup. Cupen arrangeres fog aldersgruppen 13-19 år og Ørskog skal arrangere for klassen G13 den 25-27. november. Les mer om Futsal Cupen på denne siden. Påmelding via FIKS innen 10. oktober

Send aktuellt stoff til sida!
Klikk på knappen for å sende stoff til sida!
Besøk supportersida
Link til "Murerane.com"